Nincs időd napi szinten követni az eseményeket? Iratkozz fel heti hírlevelünkre! E-mail cím:

Adatvédelem

A geeks.hu weboldalra való belépéssel Felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált tagja a geeks.hu oldalnak.

  • A geeks.hu weboldal egyes szolgáltatásai (pl. fórumtéma nyitása) regisztrációhoz. A regisztráció során a felasználónak olyan adatokat is meg kell adni (felhasználói nevét valamint e-mail címét), amelyek személyes adatnak minősülnek. Az e-mail cím a felhasználói fiók aktiváláshoz szükséges, nyilvánosan nem látható, viszont segítségével a geeks.hu regisztrált tagjai üzeneteket küldhetnek egymásnak.
  • A Kockamédia Kft. a felhasználói adatbázis tartalmát bizalmasan kezeli, azt harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé, kivéve, ha erre jogszabály vagy hatósági eljárás kötelezi. Geeks.hu fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználók e-mail címére előzetes értesítés nélkül a felhasználói fiókkal, a weboldallal kapcsolatos információkat (pl. szoláltatásbővítés) illetve hírlevelet küldjön. A hírlevélről a leiratkozás bármikor lehetséges.
  • A felhasználói nevet és a belépéshez szükséges információt Felhasználó köteles bizalmasan kezelni, az adatokat harmadik fél számára nem kiadni. Az adatok illegális felhasználásukból eredő károkért a kiadó semmilyen felelősséget nem vállal.
  • A geeks.hu weboldal Felhasználó számítógépén egyéni azonosítót, sütit helyez el. A sütik letiltása esetén az oldal tartalma továbbra is böngészhető, azonban bizonyos szolgáltatások (pl. regisztráció, belépéshez kötött szolgáltatások) nem vehetők igénybe.
  • A geeks.hu rendszere automatikusan regisztrálja a látogatók felhasználói azonosítóját, IP címét, valamint a bejelentkezés időpontját. A geeks.hu szervere automatikusan elmenti a felhasználók IP címét, a látogatás időtartamát, az operációs rendszer és a webböngésző típusát valamint a meglátogatott URL-t. Geeks.hu valamennyi, a felhasználó azonosítására alkalmas adatot bizalmasan kezel, az adatbázist harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé, kivéve, ha erre jogszabály vagy hatósági eljárás kötelezi. A Geeks.hu látogatottsági statisztikái a Google Analytics segítségével készülnek. A Google Analytics adatvédelmi elvei elolvashatók a szolgáltatás honlapján.
  • Felhasználónak joga van az adatkezeléssel kapcsolatosan további információkat kérni az e-mail címen. Jogsértés vagy annak gyanúja esetén Felhasználó az adatvédelmi biztoshoz fordulhat.
  • A Kockamédia Kft. NEM JÁRUL HOZZÁ az e-mail címek nyilvános adatbázisban való szerepeltetéséhez, a @geeks.hu végű e-mail címek harmadik fél számára sem anyagi ellenszolgáltatásért cserébe sem pedig ingyen NEM ADHATÓK KI.